Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄNNISKOVÄRDET I ARABVÄRLDEN OCH I MODERLIVET

De ofödda i vårt land borde ju rimligen kunna

ha förhoppningen, att landets främsta

företrädare,


statsminister Stefan Löfven

och utrikesminister Margot Wallström


också tar upp deras MÄNNISKOVÄRDE, när

de nu ändå gör uttalanden i den frågan,

rörande Saudiarabien:


men de tiger, om de oföddas MÄNNISKOVÄRDE

ja, inte ens predikanterna, Guds Ords

tjänare, säger någonting.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-20 09:25



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
MER ÄN SVÅRT, DE FÅR INTE LEVA! Mvh/S-E
2015-03-20

    Lars Gullberg
Det är svårt för dom
2015-03-20

    Sven-Erik Sköld
Det har de ofödda all anledning att ropa, men de kan inte! Mvh/S-E
2015-03-20

    Lars Gullberg


Hjääääälp !!!
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld