Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...långa versionen...bara lite minnesbilder...


Vad glad jag blev (# 2)


Vad glad jag blev
När jag såg dig
Vad lycklig jag blev
När du kom
Vad ljus du
Gjorde dagen
Och natten
Likasom

Vad vacker du var
När jag såg dig
Vad underbart söt
Du var då
Så gröna som skog
Dina ögon
Med bus i
Varenda vrå

Vad minnet av dig
Ännu värmer
Vad närhet kan göra
En gott
Vad kramar och
Ömsinta blickar
Kan stilla all oro
Som grott

Vad saknad är svår
När man längtar
Vad tystnad gör ont
Där den är
I tomheten
Saknar jag orden
Jag önskar att du
Vore här

Vad glad jag blev
När jag såg dig
Vad lycklig jag blev
När du kom…


TT

© 2015




Bunden vers (Rim) av TT
Läst 447 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-03-20 09:44



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fin rytm och känsla i den här! glad blir man som läsare också, det är lite som att höra glad musik, man börjar nynna med..
2015-05-27

  lodjuret/seglare VIP
Trots att jag inte hatar dem vilka jag kallar mina ex och inte hyser till dem varken agg eller tänker om dem som skyldiga till mina möjligt olyckliga stunder, det ändå säkert var kärlek vi hyste till varandra en gång, utöver åtrå, lycka och längtans sång. Tycker du skriver väl och rimmar gott. Kanske kunde den av någon vänlig själv även tonsättas?
2015-05-23

  Hanna Mari Wallin
Vackert,vackert!

Applåder!
2015-04-08

    ADI Nehlin
mycket fin
2015-03-27

    maija tuori

Vilken underbart dikt,gillar...
2015-03-25

  Coldasice VIP
Så otroligt vackert!
2015-03-24

    ej medlem längre
Dina ord nynnar skönt och mjukt.
2015-03-20

    ej medlem längre
Jag håller med..underbar rytm som i en sång!
2015-03-20

    ej medlem längre
Känns som texten till en låt, jättefint skrivet!
2015-03-20

  P-E-H
Älskar rytmen, tonen... känslan.

Bra diktat!
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT