Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiny words samlar haiku och kortdikter från hela världen. Kändes kul att få bli publicerad på engelska för första gången;)


Tiny words




Cross draft

a sheet of poems

comes to life



Korsdrag

ett ark med dikter

får nytt liv


http://tinywords.com/2015/03/19/18800/




Bunden vers (Haiku) av Deva
Läst 404 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-20 10:51



Bookmark and Share


  novembersol VIP
Fin och luftig. Gillar också engelska versionen.
2015-03-21

  Gunnel Eriksson VIP
För mig är det svenska som gäller
även efter många års studier av
engelska. Främmande språk saknar
nyanser och jag kan inte värdera orden.
Svenska versonen är bra.
2015-03-20

  Minkki VIP
Grattis! Till välfunna ord som funnit sin plats :)
2015-03-20

  Anna H
Jag såg den. Kul!
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Deva
Deva