Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterbarn

Vinterbarn
du som kommit genom snön

att förstå kylan
är något som ingen gör
men hos somliga finns det något inneboende
något djupt nere
som ibland anar
en ilning
som ibland vet
att kylan inte är en temperaturskillnad
inte är ett läge
att den aldrig försvinner
att kylan inte är något som vi någonsin lever utan
och att bara de som tar avstånd från den
är kalla




Fri vers av Nirak
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-21 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nirak