Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden snart

döden har greppat dig

din hud blir som glas

din kropp är trött

din hjärna är helt intakt

jag vill hålla dig kvar

men du är på väg

orädd och beredd

det gör ont mamma




Fri vers av Fräkniga svanen
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-22 10:34



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Det finns sår som aldrig läker.... detta är ett sådant
2023-11-29

  Marita Ohlquist VIP
Visst gör det ont!
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Fräkniga svanen
Fräkniga svanen