Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 Joh. 5.19 "Hela världen är i den Ondes våld"


JESUS KOM INTE SOM EN SKYDDAD VERKSTAD

till jorden: utan som ljus

i mörkret och salt i

förruttnelsen!


I konflikt med den som

har hela världen

i sitt våld!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-22 10:56



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Han gav också Sitt liv för att vi skulle få liv, evigt liv. Mvh/S-E
2015-03-22

  Annie b'larsson VIP
Du har skrivit under "Kommentera text", att du önskar konstruktiv kritik, förbättringsförslag osv. Okej. Först en liten karamell. Du kan verkligen konsten att rubriksätta och säga saker som ingen annan. "Jesus kom inte som en skyddad verkstad". hahaha...nej, det gjorde han sannerligen inte. Om vi ska hålla oss till bibeln och vad man där kan läsa att Jesus sade, så var det så att han själv, f a k t i s k t, har sagt att att kom till jord, inte för att dela ut karameller och godis inte, utan för att strö salt i öppna sår, för att skilja barn från föräldrar och syster ifrån bror. Kanske var han helt enkelt en riktigt elak person som inte alls ville gott utan tvärtom? Vad vet man?
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld