Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självklart grundlades diagnosen i barndomsland



De utbrända springer in i väggen och kommer ut på andra sidan med adhd, skuttar runt som knarkande grodor hos terapeuten, innan de får den jourhavande prästen att sluta tro och försöka drunkna i dopfunten.

Det är populärt att ha adhd och självklart grundlades diagnosen i barndomsland. Jag fick själv en mindre psykos när jag fick reda på att mina idoler ”Drutten och Gena” härstammade från Sovjetunionen.

Det är inte kul att vara utbränd, ligga som ett ensamt kramdjur under sängen och böla över att det fortfarande känns stressande att tomten alltid kom efter "Kalle Anka". Ingen minderårig ska behöva utstå kravet på att ha tålamod.

Adhd är spännande, vad som helst kan hända. Vissa dagar bakas det trolldeg, andra stunder flyger tefat genom luften, eftersom ingen kan anklaga ett barn som stannat i växten för att medvetet leka med servisen.

_____________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-22 12:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
och Vygotskij. Min kusin var allmänt störig tills han fick ADHD, sen aha! och att hårfästet slutade vid ögonlocken blev irrelevant.
2015-03-22

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Om nu "homo sapiens" verkligen är genererad ifrån våra förfäder "aporna" hur kommer det sig då att inte de drabbats av ADHD,AIFS,HIV DAMP KRAMP Å DAMP Å ALLT VA DEN KLANTIGA MÄNSKLIGHETEN DRAGIT PÅ SIG AV SIN ÖVERLÄGSNA INTELLEKTUALITET ? VA ???????? hÄR ÄRE MÄRKLIGT NÅGOT SOM "INTE" STÄMMER RESURGAT ! HAR NI SETT EN APA UPPSÖKA EN PSYKIATRISK ÖPPENVÅRDSMOTTAGNING NÅN GÅNG ? FÖRHOPPNINGSVIS NEJ ! HAR NI NGN GÅNG SETT EN APA EN EKORRE,EN KATT,EN VARG,EN ORM,EN SPINDEL UPPSÖKA EN SAMTALSTERAPEUT ? SVARET ÄR GIVET "NEJ" ALLTSÅ ÄR NU MÄNSKLIGHETENS GÅTA KLARLAGD OCH HUR LYDER DIAGNOSEN ?
-FULLKOMLIGT VANSINNIG,FARLIG BÅDE FÖR SIG SJÄLV OCH SIN OMVÄRLDE BÖR LÅSAS IN OCH BEVAKAS AV DJUREN,INSEKTERNA OCH BLOMMORNA.
STEN WIKING
2015-03-22

  Annie b'larsson VIP
Jag vill minnas att adhd kom samtidigt med att moderaterna och resten av högern tog över från sossarna och började söndra och härska. Plötsligt diagnostiserades alla som inte passade in i samhället, som adha:re. Bekvämt. Vet många som åkte dit på den diagnosen och - blev arbetslösa på köpet.
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP