Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusare

Och speglar solen gör påskliljorna vid fönstret,
som om små solar de innehöll,
när sömnen släpper ögonlocken, släpper
som då när tyngden föll,
Brast remmen på ryggsäcken och kändes
som om kotorna fyllts med luft.
Lättas stegen trampas i luften när stegen lättas.
Det var någon som sa att det är vår.




Fri vers av lizhy
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-22 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lizhy
lizhy