Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Syndens lön är döden, men den gåva som Gud av nåd ger, är evigt liv i Kristus Jesus, vår Herre".


GUD HAR GETT JESU KORS TILL ALLA

det JESUS gjorde där för oss alla,

när Han bar våra synder och

dog i vårt, syndares,

ställe,


men alla tar inte emot

den Gåvan.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-22 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld