Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med Nils känslor


• Nils Ferlins Nya Skjorta 1 Volt



Prydnad

Dag som natt
leker döden tafatt
och säger rent ut
att livet tar slut,
men mitt i hans dystra skval
slår jag en saltomortal.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers av Poeten Salvador VIP
Läst 819 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-22 16:08



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Nils Ferlin på kornet !
2017-11-21

  Respons VIP
En eloge till både dig och Nils Ferlin!
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP