Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emelie <3


Blodrött sken

I denna så vackert

sorgesamma romans.

 

Där jag förflöt så

sorgesamt in dig.

 

Fann jag känslor!

 

Känslor allt för starka.

Allt för Vackra !!!

 

Allt det mörka jag älskar.

Älskar hos dig än.

Älskar jag än.

 

Jag är mörker.

 

Jag är sol.

 

Jag är sand.

© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-22 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren