Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du försvann mamma

Så gick du bort från oss en solens dag.
Vinden för dig till dem som redan fattas oss.
Så flyg över gröna ängar, över böljande hav och trädens toppar.
Flyg vår sommarängel med vingar av kärlek.
Vår kärlek till dig.




Fri vers (Fri form) av Emma Fransson Forss
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-22 22:46



Bookmark and Share


  Nannie
väldans fint
2015-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Emma Fransson Forss