Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reaktiv PsYkOs


Inre frid

Tiden är flyktig!

 

Tid för kaos är passé.

 

Tid att anamma lugn.

Stillhet, inre frid...

 

Dags att gå vidare!

 

Så vackra känsla

Tack för tid av

 

Kaos som var

så passionerad.

 

Erotik som var flyktig

likt en blommas doft.

 

Kärlek som kom plötsligt

och försvann i sinnets

katastrofala labyrint.

 

Sorg efter stunder

jag inte riktigt minns.

© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-23 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren