Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dotter flyttar hem igen.


När vi måste bli träd

Vi stack upp som blomknoppar
föddes stående
gyllene guldblanka
nära hudenfärger
hon och jag.

att vara med dig är att svälja eld
min äng svalnar
utslaget är mitt hår över dagarna.

Lilla stjärnöga vem drömmer du om inatt
din äng gungar
lockande ropar ännu dina fåglar.

Jag står i fönstret ser när du försvinner upp för backen....




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-23 16:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint
2015-03-24

  Sommarina VIP
Kärleksfull
2015-03-23

  i af apa
böljande...
2015-03-23

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2015-03-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande och ömsint text rakt in i hjärtat.
2015-03-23

  KattenKin VIP
Så otroligt vackert, man vill gråta bara för att det är så fint!
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP