Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårdar i hemmet


Min verklighet

Den tunga himlen
Vilar på mina axlar
Nu tar jag en rast




Bunden vers (Haiku) av Alicia Stenfors
Läst 413 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-23 21:30



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Berör hjärtat. Rast behöver du.
2015-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Alla behöver egentid för att ladda batterierna!
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Alicia Stenfors
Alicia Stenfors