Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bar den tunga rocken

Ändå bar jag den våta rocken
så tung den var nu
med det salta vattnet droppandes

fastän jag hade vant mig
vid lätthetens leende

tog den ut mina lungor
tvättade syndernas sjaskighet
som en billig melodram
kom den över mig
utan någon lätthet alls

nej, tung var den alltjämt
och den var min stränga ägare




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-01 00:24



Bookmark and Share


  Li-Lo
älskar denna i sin mystiskhet som ändå landar precis rätt i mig!
Tack Li-Lo
2015-04-01

  Nanna X
självklart och övertygande
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP