Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gå vilse

Jag har alltid gått runt pölarna
För att inte blöta mina fötter
Jag har alltid smugit på
kullerstensgator och grustorg
För att inte nöta mina sulor
Rädslan och nyfikenhet
har styrt mina steg
På omvägar och bakgårdsgränder.
Gå vilse, gå vilse du också
Hem är blott en fantasi
En fiktion.




Fri vers (Fri form) av Afatiskapasi
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-24 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Afatiskapasi
Afatiskapasi