Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlider

Natten lider mot sitt slut och

morgonen gryr sakteligen.

 

Tid passerar mig

Likt snön som smältes

långsamt bort av

Solens värme.

 

Så lämnar du mig.

 

Tid passerar,

känslor brinner,

hopp och

förtvivlan

sammanfogas.

 

Tid passerar.

 

Sammanbinder

Alltet med Intet.

 

Tid passerar

 

&

 

Jag blir som en

ny människa.

© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-24 05:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren