Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyende


Det är ben
det är utskott
det är hud



Det är ögon
med obestämd färg
ett sprucket hölje



Det är ett strå
en fjäder
en rörelse bort

Det är
händer
som darrar

det är nära
















Fri vers av bittemi VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-01 23:04



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Orden skrivna i dödens närhet, står nakna utan rustning.
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP