Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi svävar bortom


orden tystnar

läppar bränner
tungor känner


letar och
finner

i våra kroppar
som brinner


inget blir
allt

allt blir
tusenfalt


sekunder blir
evighet

i vår ivriga
lek för två

som bara vi
kan förstå







Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 315 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-03-24 10:24



Bookmark and Share


  ULJO
Ett magiskt fint möte
2015-03-25

    Dan Myrbeck
Bra rim i korta strofer - fin!
2015-03-25

  Lars Hedlin
*ler* En av dina allra bästa..Blundar och ser ..Vacker nyans och liv <3
2015-03-25

  Rise Little One
"lek för två

som bara vi
kan förstå"
en kärleksfull o mysig text ...


2015-03-24

    ej medlem längre
Som havets vågor nynnar dina vackra ord.
2015-03-24

    ej medlem längre
Förenade i kärlek..
2015-03-24

    ej medlem längre
Vacker!
2015-03-24

  KYREUS of Sweden
Förening,
förtätat,
förträffligt
2015-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Underbart förmedlat om ett kärleksmöte!
2015-03-24

    MichaellQ
Gillar dina ord..
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell