Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Havängsdösen


haiku13mar15

Rovfågeln glider 
tyst och snabbt över dösen
ut mot blågrönt hav




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-24 13:29



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Vackra ord-bilder
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP