Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår öfver Upsalensia


Ensamma parken

Jag ligger i min säng
nedslagen och påklädd
allting är plötsligt lysande
allting för mig är självklart

Det krälar i väggarna
sjungande råttor
flådda och vackra
likt uppklädda lik

Ljudet är från ingenstans
flagnad något-tals tapet
med inristade sagor
från när vi borde vart barn

Andningen är perfekt
bröstet är fjäderlätt
jag äter min tillvaro
jag sväljer tillvarons känslor

Du vet att jag sagt detta
jag vet att du hört detta
vi vet allting om varandra
ingen människa vet någonting

Vi kramar varandra
osäkra och sjuka armar
skälvande i öppna sår
ingenting är självklart




Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-24 13:56



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så intressant du skriver, tror inte jag läst dig förr! Får mersmak..
2015-03-28

    ej medlem längre
Ögonblick, stunder man önskar kunde växa.
2015-03-26

  lodjuret/seglare VIP
Delt är precis den här sortens text jag brukade förr önska jag förstod. Men ju äldre jag blev förstod jag att det inte handlade om att försöka förstå. Utan istället själva känslan mellan kallt och varmt.
2015-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant