Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Skymundan

Dold för världen,
underjordisk färden.
Jag saknar vilja våga
brinna hett med öppen låga.
Bakom sluten luva
vill jag ruva,
kläcka dikt,
försiktig bikt.




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-25 10:23



Bookmark and Share


  louisegirl
Bravo!
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP