Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hemma,en vanlig kväll.


Kväll.

Du har läst ut boken,
brasan slocknat,
pipan brunnit färdigt,
musiken stillnat.

Då får du lämna fåtöljen,
röra om glöden,
släcka, stänga, söka säng.

Bege dig till Drömmarnas hav,
varom jag senare diktar.

ue.





Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-25 17:39

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En härlig lugn kväll
väl framförd med
tydliga fina bilder
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram