Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen

Som när jag föll och föll och föll
i ett skrikande tomrum

Men jag landade på fötterna
såg en värld
och visste varför




Fri vers av Sara Se
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-04-13 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Se