Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stagnation





Vad gör man med all sorg när ingenting finns att begråta?

Vad gör man när all längtan gått förlorad i att sakna?

Hur torkar man de ögon som förvägrades bli våta?

Hur gör man för att somna när man aldrig lyckats vakna?











Bunden vers (Rim) av OmE
Läst 515 gånger och applåderad av 21 personer
Utvald text
Publicerad 2015-03-25 23:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En av de utvalda idag, när jag har förmånen att få välja!
2015-10-30

    Katta70 VIP
Känner Stagnationen, men också
Brytpunkter väldigt nära inpå, redo att bryta igenom

Vackert om smärta i varande
2015-09-27

  RitaBrunner
Filosofiska frågeställningar med rim som gillas av mig i högsta grad! Ja, både rimmen och frågorna...
2015-03-26

  Nanna X
mycket viktiga och väl formulerade frågor.
2015-03-26

  Elisabeth H
En bra fråga som det inte finns något svar på.
2015-03-26
  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE