Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt-Rimmat 3

Får en båt,
går en bit
i sydlig vind.
Vand
att lyda roder,
att tyda rader
sagda ut
i vindens tjut.




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 376 gånger
Publicerad 2015-03-26 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP