Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreativa varelser

Kreativa varelser lever i kaos, för
konst skapas inte genom fullkomlighet




Fri vers av Julia D
Läst 562 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-03-26 12:19



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Men fullkomlighet kan skapa kaos så kanske sluts cirkeln....
2019-02-13

  Stay Golden
Klokskap, man må lära sig ordningen och redan ur kreativiteten.
2019-01-02

  Pavel
Dagligt oändligt kaos
2018-05-31

  Sayam S Chortip
Mycket fint! Gillar att du får fram mycket med få ord! Imponerad! :)
2015-04-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
så kan det allt va
2015-03-26

  Lars Hedlin
Underbart i stor insikt! Tycker om kaos teorin! :)
2015-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Julia D