Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömde


Otäckningsgsmatta

Rum luktade lik

städade undan sorgljus

för otäckt som film




Bunden vers (Haiku) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-26 18:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP