Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med Nils i tankarna


• Nils Ferlins Nya Skjorta 2 Längtan



Prydnad

Poeten ska få oss att skratta
men döden håller sin kratta
och räfsar och rakar
bland stackars krakar-
Och livet är kort,
här längtar vi bort
till ett stökigt kafe´
där poeten får oss att le.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 631 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-26 19:47



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
fick mig att le brett
2015-03-28

  louisegirl
Mycket bra skrivet
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP