Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läser om honungsbiet

Läser dikten av någon okänd poet
om ett honungsbis jakt på nektar
hör hur sidorna surrar och dryper
av sötdränkt honung att slunga

ser hur honungsbiet flyger
från blomma till blomma
pudrad från topp till tassar
hög av socker och glädje

byter sida och ser ännu en dikt
av samma okända poet
som ändock fått sina skrifter
utgivna trots sin okändhet

så jag läser ännu en dikt




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-26 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter