Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som samlas i fållen

 

 

natten tar sig in genom huden

långsamt

nästan omärkligt

skugga på skugga

 

grått mot blått

molnen i

himmelssprängning

kastar splitter kring

mojnar

ojar sig och mörknar

 

rosa havet kommer till

ull och krusningar

skrämmande distanser

 

girlanger ur cirrus

 

vidtar

suddande av

ansikten

konturer hos kortvariga dofter

drar sig ur som

tidvattnet när det ebbar

 

ångor av längtan

blir intetsägande

medan skymningen rymmer

för natten

och tilltalar de sovande

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-26 22:21



Bookmark and Share


  i af apa
vackert
med perfekt titel...!
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg