Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

marskväll

katterna bråkar

matskålarna är hot stuff

svansar som k-pistar




Bunden vers (Haiku) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 506 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-26 22:32



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jo de kan ha sån rolig svansföring, ser ut som blixtar ibland! Kul haiku!
2015-03-28

    Dan Myrbeck
Bra skildrat.

Snart ger dom väl sig ut och
off-pistar.
2015-03-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra om kattvärlden.
2015-03-27

  Lars Hedlin
Gillas
2015-03-27

  i af apa
ha! så bra...
2015-03-27

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2015-03-27

    Lena Söderkvist VIP
Känns igen! Muskler i morrhåren har de också, dessa ligister.
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP