Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Blott en kyss
blott ett hjärtslag
din hand i min
och jag kramar
jag kramar
på gränsen till för hårt

mina sinnen sprids
ut på väggen bakom oss
och bildar det färgladaste spektrat
hjärtat exploderar

ett regn
av glädjetårar
innanför min hud
total ögonkontakt
känslor är svårt
du är rädd

oro i blicken
rädsla i kroppen

en kyss mer på dina läppar
sen din panna
en doft av ditt hår
i din famn
tätt intill

tryggheten är noll
men lyckan är max

en ursäkt för att du skakar
men jag bryr mig ej
allt du gör är ursäktat

för
det är ändå du




Fri vers av Spagghetin
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-26 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spagghetin
Spagghetin