Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(så mycket kärlek att jag nästan skäms)


vad du inte vet

Jag hör dig i
varje ord som
lämnar mina läppar
Känner igen
ljuden
hur orden formas, framförs
Betydelsen bakom varje stavelse

Jag känner dig i
varje rörelse
som min kropp utför
Ser framför mig hur
din rygg böjs,
hur andetagen flyttar din bröstkorg

Hur alla sömnlösa nätter
ändå är uthärdliga om du
ligger bredvid, stilla
en mur mellan mig och ångesten

Skriver 'jag älskar dig'
med varje fingerspets som rör din hud
Följt av 'förlåt men jag
älskar dig mer än vad
jag någonsin kan älska mig själv'

Kan jag
låtsas
att jag
somnar bredvid dig
inatt?




Fri vers (Fri form) av onomatopoetisk
Läst 347 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-27 01:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ytterligt fint, du är och andas kärlek
2016-01-10

  AmandaCL
Väldigt bra
2015-04-12

  Peter Stjerngrim VIP
Känner en lätt avund gro, växa och slå rot djupt inom mig - ej missunnsamhet! . och hoppas innerligt att föremålet för din kärlek inser vad den missar i sitt liv
om den för en sekund skulle förneka dig att få vara nära tätt intill hur mycket du vill ...
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

onomatopoetisk
onomatopoetisk