Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt-Rimmat 4

Vreden väcker
så det räcker
lust
just att säga allt,
vägra väja kallt
för osant,
följa sannings brokant
över lögnens älv
helt själv.




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-27 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP