Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hundhuvud

 

 

stå rakryggad nu

jag bär inget hundhuvud

aldrig nånsin ditt

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Madelene Edlund
Läst 496 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-27 13:18



Bookmark and Share


  knappen
titel på en underbar bok och en nu en fin dikt :)
2015-05-04

  Bo Himmelsbåge
Det är bra...! Först en vänsterfint...
o sedan en rak höger...!
Härligt!
2015-03-30

  Ingrid Trolle
Raka puckar
2015-03-30

  KattenKin VIP
Häftigt, vilken rak höger i hundnyllet!
2015-03-30

  Lars Hedlin
MYCKET BRA!
2015-03-29

  petter rost
Å, igen – haiku som rak vänster. Du är faktiskt nyskapande!
2015-03-27

    ej medlem längre
så skall det låta:)
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Madelene Edlund
Madelene Edlund