Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annorlunda vecka

Äntligen!

glädje och jubel bland massorna
segerrus och trots
nu ni, nu ska ni få se
vår ledare är här
välsignad han som kommer

Äntligen.........




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-27 13:33



Bookmark and Share


  aol
Så fint
2015-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP