Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske en ögonöppnare...


Att se skillnad på könen

Låt honom hållas...
Han är ju bara en pojkvasker
Hon är duktig liten flicka
Han måste tyglas
Hon måste tygla

Så börjar det...
HAN ÄR EN PLAYER
HON ÄR EN SLAMPA

Han är så skön
Hon är så löjlig

Han är så duktig som lärt sig
Hon kan inte mer än hon kan

Han är så stor och stark
Hon är så okvinnlig

HAN KAN SÄTTA GRÄNSER
HON ÄR SÅ OSKÖN

Han är så modig
Hon tar sig vatten över huvudet

HAN TAR FÖR SIG
HON ÄR UPPMÄRKSAMHETSKÅT

Han är en stjärna
Hon borde hålla käften

Han är en spjuver
Hon är ett irritationsmoment

HAN HAR SÅ MYCKET ATT SÄGA
HON ÄR SÅ PLADDRIG

Han har så många inputs
Hon lägger näsan i blöt

HAN FÖRSÖRJER SIN FAMILJ
HON ÖVERGER SINA BARN

HAN OFFRAR DYRBAR TID
HON GÖR SIN PLIKT

HAN MÅSTE HA JOBBAT HÅRT
HON MÅSTE HA SUGIT AV NÅGON

Han är BOSSEN
Hon är BITCHEN

Han har förmågan att vara kritisk
Hon är en gnällkärring

HAN ÄR ERFAREN
HON ÄR SLUTKÖRD

Han måste ha slagit sig fri
Hon måste ha blivit övergiven

HAN MÅSTE HA HAFT HENNE
HON MÅSTE HA VARIT HANS




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-27 14:21



Bookmark and Share


    prima donna
Tummen på spiken. Tack!
2015-05-03

  P-E-H
Många sanningar i din text.
2015-03-27

  Ericafika
Perfekt.
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP