Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det alldeles särskilda med en bro

gläds åt broar

den lilla orädda spången
över en upprorisk bäck

kan stå där länge,
beundra dess
envisa lugn

den stora bron som
förbinder två öar
välver sig mäktigt

står där länge

gläds åt brons kraft
att rädda öarna till
liv, blomstring

--------------
broar mellan människor
är bra

de kan också
rädda liv







Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 337 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-27 16:16



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet, ja !
2015-05-30

  Sommarina VIP
Så fint skrivet
2015-03-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om broars ändamål, både mänskligt sett och i naturen.
2015-03-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text om broar som på olika sätt berikar vår gemenskap!

2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll