Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stöld



Av alla andetag jag tagit minns jag
de jag tog med dig,
och alla ögonblick jag tappat andan
dröjer i mitt bröst.

De andlöst stulna stunder sinnligheten
stal står kvar i mig
och drömmer om att än en gång få stjäla
suckar ur din röst.



Jag skapar bilder om att unisont få
sjunga samma sång
som ljudlöst ljöd av njutningslystna löften
gång, på gång, på gång.











Bunden vers (Rim) av OmE
Läst 445 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-27 17:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berör starkt.. Saknaden känns!
2015-04-24

    ej medlem längre
Dina ord berör all sinnen att läsa. Starkt. Njutningsfyllt.


2015-03-28

  Nanna X
take my breath away...
2015-03-28

  RitaBrunner
Väldigt fin längtans poesi!
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE