Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur avsnittet ”i drömmen” från min diktsamling ”sex elvor”, utgiven av Miders Förlag 2015.


dagsmörker

på väg mot en vis låtsasvän
märker jag
att min vita skjorta är svart
och att min svarta rock är vit
det gör mig ingenting
men jag blir bekymrad
när jag kastar en blick
över axeln och ser
att min skugga är ljus
och att rika barn
har köpt sig plats i den
för att slippa
dagsmörkret




Fri vers (Fri form) av Alstermark
Läst 413 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-27 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alstermark
Alstermark