Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
imorgon träffar jag den friskaste människan jag känner som fått en dödlig sjukdom


Vad ska vi säga nu då ?

bara för att man är döende är det väl inte säkert att man gillar att tala om döden
ens har behov av att tala om döden
särkilt inte med släkten
kanske bara
om livet
som
det
är.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-27 23:33



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra inlägg om att allt är
individuellt och ska
respekteras
2015-03-30

    Lena Söderkvist VIP
Sant. Man måste låta livet förbli normalt om möjligt.
2015-03-29

  Lars Hedlin
JA varför inte parta om livet istället! ?

2015-03-29

  KattenKin VIP
Så svårt! Håller med dig och så fint du har skrivit om det. Hoppas träffen blir bra!
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP