Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

161891320112

Mörker eller ljus, det kvittar nu.

 

Tanken den är tom!

 

Ekande som oändligdimensionella rum.

 

Det enda jag ser i mina ljudlösa dröm,

är de andefattiga talen och bristen på sömn.

 

Brist som blir till en inre dispyt om tid!

 

Tid som för länge sedan,

redan passerat.

 

Passerat med all annan form av skräp ut i

 

oändligheten!!!

© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-28 06:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren