Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur skulle livet se ut om alla skulle gå efter principer


Mänsklighet

Om det inte skulle finnas regler utan
undantag, det vore omänskligt.

Om alla människor skulle gå efter
principer, hur skulle världen se ut då?




Fri vers (Spoken word/Slam) av anebod7
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-28 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anebod7
anebod7