Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemmets försköning





Har en extrakassa

Öronmärkta pengar
för hemmets försköning

Såg mig omkring
gick förbi spegeln

Tror jag blir riktigt fin




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-03-28 09:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tror nog att du förgyller omgivningen... en fin text som gjorde mej glad...:-))
2015-03-31

    Dan Myrbeck
Hänger inte med här...!
2015-03-30

  Teresia Ridell
Fint !
2015-03-29

  i af apa
med skön lätthet...!
2015-03-29

  Lars Hedlin
Härligt!
2015-03-29

  ULJO
Ja du är helt suverän
2015-03-28

  Margareta Wersäll
Ja men det här är ju så härligt, måste erkänna att jag då och då unnar mig - stolen kan gott få stå där ett tag till med sin utnötta klädsel. Men själv blir jag som ny!
2015-03-28

    Birgersdotter VIP
Härligt viktigt unna sig själv ibland
2015-03-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Rätt tänkt! Man behöver unna sig lite förstärkning ibland!
2015-03-28

  KattenKin VIP
Bra val, man ska unna sig själv lite lyx ibland!
2015-03-28

    ej medlem längre
Härlig text!
2015-03-28

  louisegirl
Underbara du ;)
Bravo!
2015-03-28

    ryttarinnan
det blir du säkert.fint skrivet
2015-03-28

  Blomma-Stjärna VIP
Viktigaste "föremålet" i hemmet ;-) !
Rolig dikt!
2015-03-28

  Anya VIP
Bra! Tycker om din text. Ska försöka mig på samma sak. :)
2015-03-28

  Marja-Liisa Koski VIP
Investering, menade jag.
2015-03-28

  Marja-Liisa Koski VIP
Just det. Hemmets viktigaste inventering. Fortsätt så!
Stor kram!
ML
2015-03-28

  Marianne Räf
Ja, man är ju ett inventarium i sitt
eget hem, nog så betydelsefull för
helheten !
2015-03-28

  Gunnel Eriksson VIP
Rolig men med stort allvar.
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP