Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utför

Svetten lackar
när jag
cyklar upp i backar

Det är för tyngden som tynger
och åldern som åldrats

Cykeln bättre rustad
än aldrig förr
det är jag som pustar
som aldrig förr

Det är tiderna
som
kommer
med
allt mer bagage,
allt mer mage

Nerför, nerför firas allt stånk å stön
här glider jag där jag lider omvänt

Metaforerna förvirrade,
var i tidsbackannalerna är det nerlut utan dödslut?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-28 09:26



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Filosofi*poesi
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP