Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På väg mot huvudkudden efter ännu en sömnlös natt utan dig ... ... då tröttheten äntligen börjar ta mig på ren utmattning ... ... Men kommer likväl hoppas på att du är vid min sida när jag vaknar ...


Om du vore här hos mig ...

... så skulle denna text
vara bland det
som vore allra minst 
prioriterat
för att bli skriven 
och publicerad
i hopp om

att den blir läst
och att dess innehåll och innebörd
blir uppfattad så som jag önskar
av den dig
vilken är ämnad för mig ...


Ty om du vore här
nära tätt intill
så finns det oändligt många
andra väsentligt mysigare
och mer njutbara saker och ting
jag skulle ägna min tid åt med dig
än att vara på nätet
så som jag just nu ännu är ...

Men Om 
är ju ett rätt omfattande
och tänjbart begrepp i sig
speciellt märkbart 
bekräftar detta faktum
att du lyser bländande starkt
med din närvarande frånvaro
här och nu hos mig ...

Saknar dig ...

... ty du fattas mig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-03-28 09:43



Bookmark and Share


  TT
...en text som berör...stark längtan väl fångad...!
2015-03-30

  Carl Mikael Fäldt
Du har den underbara förmågan att likt Koltrasten sjunga ut din längtan!

Detta mina damer och herrar-är poesi!
2015-03-28

  Ingrid Trolle
Hej Peter!
På de sidor som vi dagligen kan läsa här finns det väldigt många som är och känner sig ensamma och över-givna och varje gång tänker jag på hur mycket lättare det skulle vara om Sverige inte vore så avlångt. Tyvärr är det ju så, att man har långa avstånd rent fysiskt att färdas om man vill "bara kvista in" och säga "hej Hur mår du. Ska vi ta en kopp kaffe ihop".
Allt kommer tíll den som kan vänta, sägs det ju. Jag vet inte.
Kram
Ingrid
2015-03-28

    ej medlem längre
Värme och kärlek är något som jag alltid ser i dina texter. Det oavsett om de är skrivna för just den saken eller om den handlar om annat. Sånt imponerar på mig och känns skönt finna även i denna tidsepok.
2015-03-28

  Marja-Liisa Koski VIP
Tålamod, min vän. Vyssa dig i säkerheten att din önskan en dag uppfylls och frigör din tid åt andra ting medans du väntar.
Kram!
ML
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP