Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag träffade på Amerikas smalaste kille igår


Ben Rangel

Och det var inte mycket fett på den killen

kan jag lova

Så där låg man i lä...

Ken Cassel
28/3-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-28 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel