Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


My heartbeat ...

 

 

 

 

 

skönheten

alldeles utanför dörren

skänker mig glädje, krafter och drömmen

jag omfamnar dagen

känner mig älskad för stunden




Fri vers av Rise Little One
Läst 155 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-28 10:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbara ord...naturen står och väntar och snart exploderar det av livskraft...
2015-03-31

  Blomma-Stjärna VIP
... så viktigt med skönhet - natur ; din dikt och bild är vacker!
2015-03-31

    Dan Myrbeck
Ja, varför leta när det man söker
finns


alldeles utanför dörren

2015-03-30

  Lars Hedlin
JA just så! Underbart :) kram
2015-03-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart om naturens läkande kraft!
2015-03-28

  M M Mannheim VIP
I alla stunder är vi älskade av En!
2015-03-28

    ej medlem längre
Naturens helande kraft...och dina vackra ord. Kan det bli bättre?
2015-03-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om naturens verkan på kropp och själ.
2015-03-28

  louisegirl
Mycket vackert ordat
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One